Rasmus oubæk pizza

Bearnaisekongen åbner pizzabar på hip gade – Berlingske

Bearnaisekongen åbner pizzabar på hip gade

6. okt. 2022 — Michelinkokken Rasmus Oubæk slår dørene op til endnu to pizzarestauranter. Turen er kommet til Nørrebro og Østerbro. Foto: Privat.

Rasmus Oubæk, som blandt andet driver burgerkæden Jagger samt restauranterne Pluto og Gorilla, går nu ind i pizzakrigen.

Tidligere Michelin-kok har åbnet pizzeria på Værnedamsvej

Napolitanske lækkerier: Tidligere Michelin-kok har åbnet pizzeria på Værnedamsvej | ugeavisen.dk

6. okt. 2022 — Det er helt præcis Otto Pizza, der rykker ind. Manden bag den hurtigtvoksende pizza-kæde er Michelinkokken Rasmus Oubæk. Et navn du måske er …

Sammen med vennen, kollegaen og samarbejdspartneren, Christian Brandt, slog den tidligere Michelin-kok, Rasmus Oubæk, 20. januar dørene op til et spritnyt pizzeria på Værnedamsvej. Oubæk lover klassiske pizzaer af høj kvalitet til fornuftige priser.

Napolitanske lækkerier: Tidligere Michelin-kok på vej med …

Napolitanske lækkerier: Tidligere Michelin-kok på vej med pizzarestaurant på Godthåbsvej | frederiksbergliv.dk

OTTO Pizza, Copenhagen, Værnedamsgade 18, Vesterbro. Neapolitan-style Pizza. Founded by former Michelin Chef Rasmus Oubæk. For the love of flat planets.

Sammen med vennen, kollegaen og samarbejdspartneren, Christian Brandt, er den tidligere Michelin-kok, Rasmus Oubæk, ikke mange uger fra at åbne sin anden pizzarestaurant under navnet ‘Otto Pizza’.

Nyt pizzeria i KBH: Michelinkokken Rasmus Oubæk åbner …

Nyt pizzeria i KBH: Michelinkokken Rasmus Oubæk åbner ’Otto’ – Euroman

24. jul. 2019 — Det kendte makkerpar Rasmus Oubæk og Jesper Marcussen vender nemlig ‘hjem’. De har allerede skabt kæmpe succeser som Pluto, Gorilla, Retour og …

I dag åbner ’Otto’ på Værnedamsvej. Vi har talt med kokken Rasmus Oubæk om, hvorfor København har brug for endnu et pizzeria.

Nu kommer Michelinkokkens pizza-eventyr til Østerbro

Nu kommer Michelinkokkens pizza-eventyr til Østerbro | osterbroliv.dk

Så er der godt nyt til det pizza-elskende folk. Inden længere overtager den napolitanske pizza nemlig et lokale på Trianglen.

Nu kommer Michelinkokkens pizza-eventyr til Nørrebro

Nu kommer Michelinkokkens pizza-eventyr til Nørrebro | kobenhavnliv.dk

Så er der godt nyt til det pizza-elskende folk på og omkring Elmegade. Inden længere overtager den napolitanske pizza nemlig scenen i gaden.

Otto Pizza – Otto søger personale Lige nu søger vi – Facebook

Kendt makkerpar går old-school og åbner … – MigogKBH

Kendt makkerpar går old-school og åbner legendarisk restaurant

Fransk med fransk på. Fransk restaurant i København med historisk vingesus.

2 pizza combos hos Otto på Rådhuspladsen – Napolitansk …

2 pizza combos hos Otto på Rådhuspladsen – Napolitansk pizzabar stormer frem, og det her er deres nyeste location – Copenhagen – Tipster

2 pizza combos hos Otto på Rådhuspladsen – Napolitansk pizzabar stormer frem, og det her er deres nyeste location, Han har en finger med i alt fra Pluto til Gorilla, Barabba og Maison, og han står bag Jagger i kompagniskab med Christian Brandt. I knapt et år nørdede den tidligere Michelin-kok Rasm

Keywords: rasmus oubæk pizza