Hold en alkoholfri juleaften

Julemåneden byder typisk på store mængder alkohol, når der afholdes julefrokoster og diverse julearrangementer. Er du en smule træt af alkohol, men er du alligevel glad for at drikke øl, vin og andet, der indeholder alkohol? Så kan det være svært at finde en løsning. 

Du kan eventuelt overveje, om en alkoholfri juleaften er en god idé. Du kan nemlig stadig få dit ønske om at drikke vin og øl opfyldt på denne måde. Hvordan kan det lade sig gøre? Det kan du få at vide ved at læse med videre her. 

Byd alle gæster velkommen med en alkoholfri øl

Er du vild med øl, og vil du derfor gerne byde dine gæster velkommen med en øl, så kan det faktisk sagtens lade sig gøre. Du kan blot købe alkoholfri øl. Du kan købe alkoholfri øl alle mulige steder, så det er ikke særlig besværligt at få fat i disse. 

Derudover smager mange alkoholfri øl rigtig godt. Du bør derfor ikke være nervøs for, at du skal gå på kompromis med smagen.

Nyd alkoholfri vin til maden

Det kan være svært at spise julemad uden et glas vin eller flere til maden. Det behøver du heller ikke, da du også kan købe alkoholfri vin. Alkoholfri vin kan du købe både i supermarkeder og online. Du har derfor gode muligheder for at finde en vin, der er i en høj kvalitet og som bare smager godt.  

Slap af med gin uden alkohol 

Når børnene er lagt i seng, og de voksne hygger lidt endnu, kan du servere gin uden alkohol for dem.